Ny rapport om BRT i Stockholmsregionen!

Transportforskaren Per Kågeson (tidigare Centre for Transport studies, KTH) har analyserat förutsättningarna för Bus Rapid Transit i Stockholmsområdet och kommit fram till förslag på tre nya linjer som han kallar: Södra Tvärbanan, Barkarbylinjen och Stockholmsbågen. För totalt cirka 3,5-4 miljarder kronor skulle ge 55 kilometer bussbana, många miljoner resor per år och stora restidsvinster i regionen. Linjerna, varav två skulle trafikera Förbifart Stockholm, skulle knyta ihop söderort med norr- och västerort med snabb och bekväm kollektivtrafik. Klicka för att läsa fulltextrapporten BRT i Stockholmsregionen och den sammanfattande broschyren BRT i Stockholm . 

älvsjö

8 reaktion på “Ny rapport om BRT i Stockholmsregionen!

  1. Pingback: Per Kågeson i Dagens Samhälle | BRT

  2. Pingback: 2019

  3. Pingback: cleantalkorg2.ru

  4. Pingback: #macron #Lassalle

  5. Pingback: a2019-2020

  6. Pingback: facebook

  7. Pingback: facebook1

  8. Pingback: javsearch.mobi

Kommentarer inaktiverade.