Lär dig mer om Bus Rapid Transit, BRT

K2 erbjuder en tvådagarskurs i Malmö med några av Sveriges främsta BRT-experter som föreläsare. Bus Rapid Transit, BRT, är högeffektiv kollektivtrafik på väg som i Europa har kommit att användas även i de något mindre städerna.

I kursen lär du dig om BRTs historia, vad som utgör ett BRT-system, vad som krävs i den fysiska miljön och hur systemet kan implementeras. Kom och inspireras av goda exempel på BRT-lösningar, lär dig om svenska guidelines för BRT och delta i övningen där vi tittar på hur man kan utforma en linje. Kursen ges av K2 – Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik i samarbete med Trivector Traffic.

Praktisk information
Plats: I Lund eller Malmö
Tid: 18-19 september
Anmälan: Sista dag för anmälan 18 augusti 2019

Kontakt
Frågor om innehåll och genomförande: Helena Svensson, K2, helena.svensson@tft.lth.se
Frågor om anmälan: Jessica Hansson, 046-222 7327 eller till jessica.hansson@education.lu.se

Läs mer
Ta del av programmet 
Kursbroschyr
Anmälan